Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland

Dagny Ros Asmundsdottir

terug naar chefs

Claudia
Nigella van het hoge Noorden: simpel, gezond en lekker!
 
De IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir besloot een aantal jaren geleden dat zij haar tweede thuis in Antwerpen wilde laten delen in de gezonde en lekkere eetcultuur van haar geboorteland IJsland.
Ook hier in België willen mensen een gezonde levensstijl graag combineren met hun drukke leven. Dat zoiets niet altijd even makkelijk is, zult u wel herkennen.
 
Sinds kort staat de Ijslandse naast sterrenchef Wout Bru in het TV programma Junior Masterchef op VTM. Dagny Ros was eerder al te zien in ‘De Perfecte Keuken’ en als gastchef tijdens de laatste editie van MasterChef, beiden bij VTM.
Ook voor Kookeiland, zal Dagny Ros de kinderkookkampen, Culi Stars, begeleiden en samen met de kids de heerlijkste menu's maken.
 
In haar kooklessen verbreedt Dagny Ros haar concept naar meer dan alleen vis. Dagny Ros leert je dat gezond koken niet moeilijk hoeft te zijn. Haar gerechten zijn makkelijk, snel en ze zijn geschikt voor zowel de doordeweekse dag als voor een feestelijk diner voor vrienden of familie. Haar creaties zijn gebaseerd op de Scandinavische keuken, maar Dagny laat haar creativiteit graag de vrije loop door kruiden en specerijen uit de hele wereld toe te voegen. Dit resulteert in spannende en creatieve gerechten om je vingers bij af te likken. Simpel, gezond en lekker, dat is haar credo.

icoon filmpje   Angels Share Angels Share