Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland

Mustafa El Ouafi

terug naar chefs

Van kinds af aan toverde El Ouafi Mustafa reeds met saffraan, ras-el-hanout en vele andere lekkere specerijen. "Passie en kennis heb ik van mijn moeder meegekregen." Zij is een erkend en passionele traiteur-kokkin. Voor mij was het duidelijk, ik zou de keuken van de Maghreb de herkenning geven die ze verdient.


Zo ontstond ons eerste restaurant 'Zuid en Zuiders' met een fusionkeuken van Maghreb en Mediterraanse gerechten.
Al heel vlug ontdekte ik de vraag naar en de interesse in deze keuken. 

In 2007 nam mijn leven een andere wending. Mijn interesse had nog steeds maar één doel “de keuken van de Maghreb beleven”.
Maar toen ben ik gestart als gastkok voor verscheidene kookateliers.


Mijn doel is en blijft een mooie, magische en smaakvolle keuken mee te geven. "Een keuken die geen geheimen mag bezitten."





icoon filmpje   Culi Stars 2013 Culi Stars 2013