Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediënten in huis en
stel zelf je recept samen.

Kookles met Mitch Coldenhoff

U wenst zich in te schrijven voor de kookles Liefde is ... Samen koken, met Mitch Coldenhoff.

Het gaat door in Deurne op 14/02/2012, om 18u.
De prijs per persoon bedraagt 69 euro.

We wensen u alvast veel kookplezier.
  Mitch Coldenhoff


alle velden met * invullen aub

Fotomateriaal:
Tijdens de kookworkshops van Kookeiland, dewelke doorgaan in Deurne of in Gavere, zullen er foto's genomen worden die mogelijk gebruikt worden voor publicatie, online, in weekbladen, kranten, tijdschriften, folders, flyers, etc. Door u in te schrijven in één van de kookworkshops, zullen de gemaakte opnames automatisch eigendom worden van Kookeiland en mogen door haar, met het oog op uitzending of verspreiding, gebruikt mogen worden in door haar of derden geproduceerde televisieprogramma's, evenals via ander beeldragers zoals video, foto, enzoverder.
Indien u hier bezwaren tegen heeft, dient u dit schriftelijk te melden aan Kookeiland – Suzanne Spanhovenstraat 2 – 2100 Deurne voor aanvang van de geboekte kookworkshop.

Annuleringsvoorwaarden
Aangezien wij steeds met de beste leveranciers en kwaliteitsvolle producten willen werken, worden bestellingen 5 werkdagen voor aanvang van het evenement geplaatst. Vandaar dat we geen annulaties kunnen aanvaarden binnen deze termijn. Deelname is persoonlijk. Bij verhindering is het wel mogelijk een vervanger deel te laten nemen aan het evenement. Het Kookeiland behoudt zich het recht het evenement te annuleren bij onvoldoende belangstelling en het programma te wijzigen als de omstandigheden dit vereisen.

De door jou meegedeelde persoonsgegevens worden opgenomen in het bestand van Kookeiland bvba, Suzanne Spanhovenstraat 2, 2100 Deurne. Deze gegevens kunnen gebruikt worden ter promotie van de Kookeiland activiteiten. Je hebt steeds recht op inzage, verbetering van en verzet tegen de verwerking van deze gegevens. Je kan je aanvraag tot inzage, correctie of annulatie van je persoonsgegevens richten tot info@kookeiland.be