Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland



PAPILLOT VAN VIS
PAPILLOT VAN VIS

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vis, Zeevruchten
Aantal personen: 4





Benodigdheden

• 4 kabeljauwhaasjes
• 1 wortel
• 1 wit prei
• 1 ajuin
• 1 aardappel
• 1 paprika
• 16 el ph groentebouillon
• 16 el witte wijn
• peper
• zout
• 4 blaadjes basilicum
Werkwijze

  • Snijd alle groenten zeer fijn in julienne.
  • Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon.
  • Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groenten en leg daarop het kabeljauwhaasje. Kruiden met peper en zout en voeg een blaadje basilicum toe.
  • Sluit de papillot langs drie zijden en laat 1 kant open. Doe er 4 el bouillon bij en 4 el witte wijn en plooi de papillot helemaal toe.
  • Leg op een bakplaat en gaar in een oven van 180 à 200 graden gedurende 15 minuten.
  • PUNTJES
  • 1. Snit van de groenten aanpassen aan de gaartijd van de vis.
  • 2. Meer bouillon gebruiken.
  • 3. Papillot mooi sluiten.







  • Waarderingen ( 2 reactie s | 3 waarderingen )



    kan ni beter !!!.
    Danny



    heel goed gedaan