Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 03 328 09 40

Of zoek op ingredi├źnten in huis en
stel zelf je recept samen.



RILLETTE VAN GEROOKTE FOREL

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Voorgerechten
Categorie: Vis
Aantal personen: 4





Benodigdheden

• wat citroen
• 200 gram opgeklopte room
• 300 gram gerookte forel
• 2 lente uitjes
• 4 sneetjes rauwe zalm
• 2 blaadjes raviolideeg
• 1 eetlepel mosterd
• 2 eetlepels witte wijnazijn
• 2 eetlepels water
• koolzaadolie
• 1 teentje look
• 2 eetlepels gehakte peterselie
• wat lookkruiden
Werkwijze

  • Cutter de gerookte forel en meng met wat citroensap, PH kruiden en de opgeklopte room.
  • Bedek de binnenkant van 4 potjes met de verse zalm en vul die met de rillette van gerookte forel. Laat de potjes rusten in de koelkast
  • Frituur de snijbietbladeren en de ravioliblaadjes op 180┬░ in de Vandemoortele frituurolie.
  • Meng de mosterd met azijn, water, koolzaadolie (indien nodig ook olijfolie), peterselie en look tot een vinaigrette.
  • Serveer de rillette met stukjes snijbiet , ravioli fritti en de vinaigrette.
  • Overstrooi het geheel met peper.







  • Waarderingen ( 0 reacties | 1 waardering)



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share

    Funtear