Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediënten in huis en
stel zelf je recept samen.



RISOTTO MET SPEK
RISOTTO MET SPEK

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vlees
Aantal personen: 4





Benodigdheden

• 2 tassen risottorijst
• 4 tassen warme bouillon (groentebouillon ph)
• 2 tassen witte wijn
• 4 el spek
• 200 gram champignons naar keuze
• teentje gehakte look
• peterselie
• room
Werkwijze

  • Stoof de look aan en voeg de rijst eraan toe.
  • Bevochtig met een tas bouillon en een tas wijn.
  • Laat rustig inkoken.
  • Blijf om de 5‘ bevochtigen.
  • Voeg er de champignons bij (hier eekhoorntjesbrood).
  • Voeg op het laatst peterselie en room bij en serveer.







  • Waarderingen ( 1 reactie | 3 waarderingen )



    waar is dat spek gebleven , is dat gaan vliegen?
    rite luyckx



     


    Onze partners


    icoon filmpje   Angels Share Angels Share