Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland



RISOTTO MET SPEK
RISOTTO MET SPEK

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vlees
Aantal personen: 4





Benodigdheden

• 2 tassen risottorijst
• 4 tassen warme bouillon (groentebouillon ph)
• 2 tassen witte wijn
• 4 el spek
• 200 gram champignons naar keuze
• teentje gehakte look
• peterselie
• room
Werkwijze

  • Stoof de look aan en voeg de rijst eraan toe.
  • Bevochtig met een tas bouillon en een tas wijn.
  • Laat rustig inkoken.
  • Blijf om de 5‘ bevochtigen.
  • Voeg er de champignons bij (hier eekhoorntjesbrood).
  • Voeg op het laatst peterselie en room bij en serveer.







  • Waarderingen ( 1 reactie | 3 waarderingen )



    waar is dat spek gebleven , is dat gaan vliegen?
    rite luyckx