CANNELONI MET ASPERGES & SCAMPI CANNELONI MET ASPERGES & SCAMPI

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vis






Benodigdheden

16 scampi
12 aspergepuntjes (kleine asperges)
2 bolletjes buffelmozzarella
16 zongedroogde tomaatjes
sla
mosterd
room
1 eetlepel ketchup
4 zachte lasagneblaadjes
1 dl water
1 koffielepel ph-groentebouillon
Werkwijze

Snijd de scampi, de raketsla, de zongedroogde tomaatjes en de mozzarella in stukjes.
Meng alles door mekaar en kruid met peper en zout.
Leg het lasagneblaadje voor je en schik er 2 soeplepels van het mengsel op en rol dicht.
Doe het water in een pan met de room, de bouillon, de mosterd en de ketchup.
Neem een stoommandje, leg er de cannelloni in, doe de aspergepunten erbij en doe de saus erin.
Per cannelloni 1 1/2 minuut op 150 C stomen.
Leg de canneloni in een diep bord en giet de saus eroverheen.
Schik de aspergepunten eromheen.