Ravioli gevuld met champignons Ravioli gevuld met champignons

Chef: Albert Verdeyen
Menugang: Hoofdgerechten
Categorie: Vegetarisch
Type: Pasta






Benodigdheden

boter
1 flesje pasta
200 gram champignons de paris, flandria groenten
zout, peper
100 gram ricotta
50 gram gemalen parmezaan
1/4 busseltje kervel
Werkwijze

Hak de champignons in kleine blokjes en stoof ze aan in Fama.
Kruid af met zout en peper en laat het geheel stoven tot al het vocht verdwenen is.
Meng de champignons in een kom met de ricotta en de Parmezaan en laat vervolgens afkoelen.
Neem 12 ravioliblaadjes en beleg ze met een hoopje champignons. Bestrijk de randjes met het eigeel en leg het tweede ravioliblaadje erop.
Kleef de twee blaadjes op elkaar en maak ze mooi rond.
Pocheer de ravioli ongeveer 2 3 minuten in water. Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven.
Serveer de ravioli met een beetje olijfolie en wat kervel.