KRUIDENSALADE MET YOFUVINAIGRETTE KRUIDENSALADE MET YOFUVINAIGRETTE

Chef: Piet Huysentruyt
Menugang: Voorgerechten
Categorie: Vegetarisch
Type: Slaatjes






Benodigdheden

2 handjesvol slascheuten
2 raketsla
kervel
viooltjes, rozenblaadjes, borage
1 eetlepel frambozenconfituur
1 ei
6 eetlepels water
2 dl olijfolie
2 dl alpro soya yofu
20 alpro soya tofublokjes
2 lente-uitjes
1 peperoni
8 eetlepels olijfolie
4 eetlepels frambozenazijn
Werkwijze

Voeg het ei, de confituur, de azijn, het water, de olijfolie en de Alpro soya Yofu samen en mix het geheel.
Meng de kruiden onder de sla en de bloempjes en giet de vinaigrette eroverheen.
Marineer de Alpro soya Tofublokjes in de olijfolie samen met de azijn, de fijngesneden lente-uitjes en de peperoni en schik de blokjes om de sla heen.