Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.

Deurne Culinair met Breydelfeesten

U wenst tickets aan te kopen voor de Breydelmaaltijd op
zaterdag 1 september 2012 tijdens Deurne Culinair en de Breydelfeesten.

De prijs per Breydelmaaltijd bedraagt € 7 per persoon in voorverkoop, € 9 per persoon aan de kassa.

Locatie: Kasteel Bisschoppenhof - Suzanne Spanhovenstraat 2 - 2100 Deurne Wij kijken uit u te mogen ontvangen tijdens Deurne Culinair en de Breydelfeesten.
  Deurne Culinair


alle velden met * invullen aub

Annuleringsvoorwaarden
Aangezien wij steeds met de beste leveranciers en kwaliteitsvolle producten willen werken, worden bestellingen 5 werkdagen voor aanvang van het evenement geplaatst. Vandaar dat we geen annulaties kunnen aanvaarden binnen deze termijn. Deelname is persoonlijk. Bij verhindering is het wel mogelijk een vervanger deel te laten nemen aan het evenement. Het Kookeiland behoudt zich het recht het evenement te annuleren bij onvoldoende belangstelling en het programma te wijzigen als de omstandigheden dit vereisen.

De door jou meegedeelde persoonsgegevens worden opgenomen in het bestand van Kookeiland bvba, Suzanne Spanhovenstraat 2, 2100 Deurne. Deze gegevens kunnen gebruikt worden ter promotie van de Kookeiland activiteiten. Je hebt steeds recht op inzage, verbetering van en verzet tegen de verwerking van deze gegevens. Je kan je aanvraag tot inzage, correctie of annulatie van je persoonsgegevens richten tot info@kookeiland.be