Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.

Olivier Willaert

terug naar chefs

Olivier

Olivier Willaert werd geboren op 20 oktober 1969 en is in de culinaire wereld opgegroeid. Als zoon van een gekend restauranthouder volgde hij hotelschool in ‘Ter Groene Poorte’ en ‘Ter Duinen’ te Koksijde en specialiseerde hij zich in de etiquette- en bedieningsregels.

Na zijn geslaagde studies werkte hij in diverse sterrenrestaurants.

Bij het brede publiek is Olivier Willaert best bekend van zijn adviesverlening in de populaire reeks ‘Mijn Restaurant’. Als maître verleende hij advies aan Gaëlle en Claudio van het winnende restaurant Dell’Anno te Kortrijk. In reeks 1 van ‘Mijn Restaurant’ was Olivier consulent voor restaurant Exquisa te Hasselt, ook één van de restaurants die de finale behaalde.

Momenteel werkt Olivier in de gerenommeerde hotelschool ‘Ter Duinen’ te Koksijde. Als technisch adviseur omhelst zijn takenpakket alle grote organisaties zoals ‘De Nachten van Exclusief’, banketten en recepties op het Koninklijk Paleis te Brussel en Laken en de ‘Grote Nacht van de 33 Meesterkoks van België’.

Olivier is Ambassadeur van 33 Meesterkoks van België en Culinaire medewerker aan tv-format ‘Culinair Talent van Hier’ op Wtv.


Website Hotelschool Ter Duinen

Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share