Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.

Tom Caubergs

terug naar chefs

Claudia
Al van kindsbeen af was ik niet weg te slaan uit de keuken van mijn moeder. Ik stond altijd als eerste paraat om te proeven, potten uit te likken en een handje te helpen.
 
Die interesse in koken en eten is altijd gebleven. Mijn grootmoeder zei me als kind al dat ik kok moest worden. Toch heb ik haar goede raad niet opgevolgd en heb ik tal van opleidingen genoten die helemaal niets met koken te maken hadden.
 
Zo behaalde ik onder andere mijn diploma als bouwkundig tekenaar, onderwijzer voor de lagere school en volgde ik nog tal van workshops en cursussen op diverse vlakken.
Tijdens mijn loopbaan besloot ik om alsnog mijn diploma van kok te behalen, aangezien dit nog steeds een echte passie was. Ik startte in avondschool de opleiding tot kok in het Centrum voor Volwassenen Onderwijs Sint-Lutgardusinstituut te MOL, waar ik na vier jaren mijn diploma behaalde.
 
In 2009 kreeg ik de kans om als chef-kok de Sint-Jorishoeve in Alken mee te helpen opstarten. Ik nam loopbaanonderbreking op mijn werk om deze unieke ervaring te kunnen beleven.
 
Momenteel ben ik een gepassioneerde hobbykok met de ambitie en de hoop om toch ooit een eigen restaurant te kunnen beginnen.
 

Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share