Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.

Chefs on tour

Deceuninck Quick-Step Cycling Team

Er wordt een team van chefs uitgestuurd voor de wielerploeg Deceuninck -Quickstep, onder leiding van de Kookeiland chefs. Zij staan in voor de verzorging van alle maaltijden voor de beste renners van de wereld en werken steeds met kwaliteitsvolle en gekende producten. Tijdens Parijs-Nice, Dauphine Libere, Tour de France, Ronde van Spanje enzovoort kan u onze chefs op de voet volgen via onze facebook. U kan daar ook mee genieten achter de schermen bij de ploeg.

Tijdens deze sportevents reizen onze chefs met een volledig uitgeruste kookvrachtwagen. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van de plaatselijke keuken en beschikken we over permanente visibiliteit van het concept en de partners (pers, vips, fans en renners). Gezien het succes van onze VIP behandelingen zullen wij ook dit jaar de VIPS van de ploegen dagelijks van een lekkere maaltijd voorzien.

Quick Step Fan Village

Kookeiland organiseert tijdens de Tour de France een fandorp langsheen het parcours. Kookeiland voorziet niet alleen dagelijks zijn VIPS van een lekkere maaltijd, maar ontvangt ook de supporters op het parcours om hun lievelingsploeg en/of renner aan te moedigen.

In een ambiance die past bij zomervakantie, kamperen, samenhorigheid en Belgisch enthousiasme, wordt er om de 2 dagen een staanplaats geboden aan mobilhomes die dagelijks meereizen met de Tour de France. De Fan Village wordt om de 2 dagen opgesteld zodat de mobilhomes de kans hebben om tijdig op de staanplaats te geraken.

Iedere middag ontvangt een Kookeilandchef de mobilhome karavaan in de Fan Village.

Supporters kunnen hier terecht voor een snack en een drankje, waarbij ze de publiciteitskaravaan en de renners zien voorbij rijden, kunnen aanmoedigen en nadien het verloop van de wedstrijd verder kunnen volgen op een scherm. Alle bezoekers krijgen bovendien een fanpakket.

De Fan Village moet een samenkomstplaats zijn voor alle supporters en andere wielerfans, om zo de renners een grote duw in de rug te geven wanneer ze de Fan Village passeren. 


Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share