Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.

Mitch Coldenhoff

terug naar chefs

Van kinds af aan was Mitch al gepassioneerd door koken. Vast besloten om kok te worden ging hij op 12 jarige leeftijd al naar de hotelschool van Hasselt waar hij dan ook afstudeerde.  

Na zijn studies ging hij werken bij de gerenomeerde “Bart Claes” waar hij als chef vooral instond voor grote evenementen en showcooking.

Tegenwoordig maakt hij deel uit van het bekende culinaire platform “Kookeiland” waar hij tal van projecten uitvoert, zoals Culi Stars, Foodj’s, Chefs on Tour,… Ook ontwikkelt hij exclusieve topgerechten voor de bekende en gewaardeerde restaurantketen Lunch Garden.

Verder schrijft hij tal van recepten voor tijdschriften, kranten en kookboeken; doet hij consulting voor grote voedings- en horeca bedrijven en is hij regelmatig te zien aan de zijde van “Piet Huysentruyt”. Dit in het populaire tv programma “De Perfecte Keuken”. Gedurende de zomer van 2011 had Mitch een kookrubriek in het tv programma “Coupe Soleil”.

Tussen alles door kookt hij nog steeds in vele huiskamers als kok aan huis, doet hij recepties, grote feesten,… Er is geen enkel project dat deze jonge chef uit de weg gaat.

Mitch rust niet op zijn lauweren want hij hoopt tegen maart 2012 zijn eerste kookboek voor kinderen in verkoop te zetten.  


Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share