Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.

Alain Indria

terug naar chefs

alainAlain Indria is de zaakvoerder van het vegetarisch restaurant Lombardia, gelegen in hartje Antwerpen, dat sinds 1972 de trendsetter is op het gebied van dieet en vegetarische voeding.

Reeds 37 jaar is Lombardia een familiebedrijf dat opgestart werd als een "maison de régime" (reformwinkel) en is uitgegroeid tot een internationaal gevestigde waarde inzake nieuwe smaken en natuurlijke voeding. Men kan in een kleurrijk decor degusteren van versbereide gerechten, biologisch waar mogelijk. Door zijn out-of-the-box interieur en zijn speciale menukaart is Lombardia zelfs een inspiratiebron voor menig bedrijven.

Lombardia benadert met zijn keuken en atmosfeer specifieke doelgroepen zoals o.m. vegetarisch, artistiek, biologisch en glutenvrij.

Doordat Lombardia er een aparte sfeer op na houdt met zijn artistiek decor en natuurlijke keuken, komt er een zeer gevarieerd en multicultureel publiek over de vloer. Eén dat van uitdagingen houdt en openstaat voor de experimentele recepten van Alain.

Alain Indria heeft ook, op een creatieve manier, een eigen drank ontwikkeld. Dit op basis van gember, zonder cafeïne of lactose. De drank werd gedoopt tot GingerLove en met steun van de Belgische overheid werd een eigen machine ontworpen voor het serveren van deze unieke drank.

GingerLove was tevens een officiële vertegenwoordiger op het Belgisch Paviljoen op de WereldExpo 2010 in Shanghai.

www.lombardia.be

www.gingerlove.be

Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share