Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.

Wie kunnen wij bedienen?

Onze foodtrailers zijn gemaakt om crews van 15 tot 1000 mensen te voorzien van ontbijt, lunch, diner en power boost. Wij voorzien de medewerkers op bedrijfsevents, festivals, werven, sportevenementen enz. van een heerlijke maaltijd tegen de scherpste prijzen.

Onze focus ligt bij het aanbieden van een gebalanceerde maaltijd voor de medewerkers van uw event. Wij bieden een uitgebreid gamma aan maaltijden zodat iedereen iets vindt naar zijn/haar smaak waaronder ook vegetarische en halal maaltijden. Onze focus ligt op klassieke Belgische maaltijden zoals stoofvlees met frieten, balletjes in tomatensaus met puree en vol-au-vent met kroketten maar quasi alles kan door ons team klaargemaakt worden.

Waarom kiezen voor Kookeiland catering?

Met onze foodtrailers zijn we zeer mobiel en kunnen we overal in België onze maaltijden serveren. Door al onze ervaring in de kookwereld zijn onze foodtrailers perfect in orde als het op hygiëne en veiligheid aankomt. Onze teams hebben grote ervaring in de sector en houden zich allemaal aan de strikte voedingsnormen die ons worden opgelegd. In een korte tijdspanne een groot aantal mensen bedienen is voor ons geen probleem.

Kostprijs: Wij berekenen onze prijzen per maaltijd, per persoon of per dag. Onze maaltijden starten vanaf €4,95 excl. btw. Om nieuwe klanten te laten proeven van de kwaliteit en service bij Kookeiland geven wij een behoorlijke kennismakingskorting. Aarzel niet om ons te contacteren voor informatie of een offerte.

Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share