Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediënten in huis en
stel zelf je recept samen.

DVD's

DVD SOS Piet 4

“En, wat hebben we geleerd vandaag?”: deze vraag is zowat het handelsmerk geworden van SOS Piet én van Piet Huysentruyt. Al negen seizoenen doorkruist de energieke chef-kok Vlaanderen om kleine en grote culinaire missers om te zetten in gastronomische pareltjes. Stap voor stap en in gewone mensentaal.

Door zijn persoonlijke aanpak en enthousiasme is SOS Piet uitgegroeid tot een niet te missen culinaire afspraak op televisie. En voor wie simultaan met Piet stoofvlees, kip in jagerssaus of gazpacho, moussaka en panna cotta wil bereiden, is er nu de SOS Piet-dvd volume 4, met vier uur lang kookplezier. Bij de dvd zit er ook een handig receptenboekje met alle gerechten en sauzen, die door Piet geselecteerd werden.

In SOS Piet reist Piet Huysentruyt door Vlaanderen om iedereen te helpen met culinaire missers. Een mayonaise die steeds schift, een vol-au-vent die mislukt of een tiramisu die te lopend is, Piet is de redder in nood en heeft voor alle keukenproblemen een eenvoudige oplossing klaar…

Bekijk hier het promofilmpje:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share