Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediënten in huis en
stel zelf je recept samen.

DVD's

dvd sos piet 5

DVD SOS Piet 5

Het is altijd plezant om een dvd te maken. Alleen al omdat ik voor de selectie van de onderwerpen alles wat we ooit filmden, nog eens opnieuw kan bekijken. Schitterende gerechten hebben we reeds gedaan bij zeer fijne mensen. Eén voor één bereidingen en gasten waar ik de mooiste herinneringen aan heb.

Het is natuurlijk niet eenvoudig om een mooie verdeling te maken. Als het van mij afhangt mogen alle recepten op de dvd, maar de plaats op zo'n schijfje is uiteraard beperkt.

Ik heb gekozen voor voldoende klassiekers. Bij de voorgerechten is dat o.a. scampi diabolique, toast champignon of worstenbrood.
Als hoofdgerecht zit er kipfilet en lamsbout tussen, maar ook de legendarische worsten die na het kijken naar deze dvd nooit meer zullen openspatten.
Ook bij de zoetigheden heb ik een mooi evenwicht proberen zoeken tussen echte klassiekers zoals chocomousse of 'petit beurrekes'-taart en boeiende items zoals popcorn en oliebollen.

Uit mijn ervaring met het televisieprogramma leer ik dat steeds meer mensen mij contacteren om internationale gerechten te leren klaarmaken. Soms willen ze thuis iets uitproberen wat ze tijdens hun zomervakantie aten. Soms willen ze ook de echte toppers uit de buitenlandse keuken leren bereiden. Ik heb ze allebei op deze dvd gezet, risotto en paëlla, maar ook gravad lax en aubergine parmigiano.

Geniet van de onvergetelijke televisiemomenten. Ik hoop van ganser harte dat iedereen achteraf al deze gerechten zonder problemen op tafel tovert. Veel succes in de keuken!

Piet Huysentruyt

Bekijk hier het promofilmpje:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share