Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.

Interactieve kooklessen

CONCEPTTijdens de interactieve kooklessen staat het samen koken en tafelen centraal. In een ongedwongen culinaire sfeer beschikt men per 3 of 4 personen over een eigen kookeiland waaraan simultaan wordt meegekookt met de chef van uw voorkeur. Na elke bereide gang wordt er plaatsgenomen aan een sfeervol gedekte tafel en geniet u van uw eigen culinaire creaties met aangepaste wijnen.

Deze meekookworkshops zijn – voor een maximum comfort – mogelijk tot een maximum van 28 personen. Onze kookstudio beschikt over 7 kookeilanden maar uiteraard is er ook een mogelijkheid om met een grotere groep (+28 personen) een culinair event te organiseren. We richten dan een extra culinaire activiteit in zoals bv. wijndegustatie, cocktail shaken, etiquetteles, etc.

Er is ook steeds een mogelijkheid om uw genodigden van een culinair presentje te voorzien (op aanvraag).

Plaats van het gebeuren is Kasteel Bisschoppenhof te Deurne. Dit is tevens de opnamestudio van de vtm-programma’s ‘De Perfecte Keuken’ met Piet Huysentruyt en ‘Start to Cook’ met Albert Verdeyen.

We zijn ervan overtuigd dat deze culinaire avond met je afdeling of bedrijf binnen een mum van tijd garant staat voor een succesvolle samenwerking!

Wenst u hieraan een meeting of seminarie te koppelen, dan stellen wij u graag onze verschillende seminariezalen voor.

Voor meer informatie en prijzen, mail naar lissa@kookeiland.be


REFERENTIES


ENKELE FOTO'S

B2B

 

 

Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share