Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.
kookeiland

Kookeiland is ...

een culinair platform waarin kookliefhebbers elkaar vinden in hun passie voor lekker eten. Hobbykoks ontmoeten er professionele chefs en televisiekoks tijdens diverse culinaire activiteiten die Kookeiland het ganse jaar door organiseert in binnen- en buitenland.

kookeiland

Kookworkshops

Zo kan elke kookliefhebber zich inschrijven voor de kookworkshops. Tijdens een interactieve les kan eenieder meekoken met een chef naar keuze.

kookeiland

Kookkampen

Tijdens de schoolvakanties organiseert Kookeiland al jaren zeer succesrijke kookkampen voor kinderen en jongeren in de hotelschool van Koksijde. De jonge garde leert er op speelse wijze de knepen van het vak onder begeleiding van topchefs.

kookeiland

Chefs on tour

Kookeiland verzorgt al jaren de maaltijden voor de profrenners van onze twee nationale wielerploegen Etixx - Quick-Step. Vanuit de mobiele keukentruck serveren onze chefs tijdens alle grote wedstrijden zoals Parijs-Nice, Tour de France, of de Vuelta de renners elke dag een uitgebalanceerd dagmenu.

kookeiland

Kookreizen

De jaarlijkse kookreis van Kookeiland is ondertussen een begrip geworden. Elk jaar trekken ruim 100 kookliefhebbers samen met een aantal Bekende chefs naar o.a. Spanje, Marokko, Turkije, Egypte, ... om er de keuken van het land te ontdekken en er samen te kokkerellen in de meest ontspannen en unieke sfeer.

kookeiland

Producten

Daarnaast ontwikkelde Kookeiland doorheen de jaren nog een reeks licentieproducten en kookboeken allerlei, waarvan de SOS Piet boeken zeer zeker het meest in het oog springen.

kookeiland

Kookevents

Ook voor kookevents en projecten op maat kan u steeds bij Kookeiland terecht. In het verleden organiseerden wij de Breydelfeesten en recent nog de culinaire wedstrijd Het Beste Soepdorp van Vlaanderen.

kookeiland

Chefs

Zo doet Kookeiland heel wat consultancy opdrachten voor grote internationale bedrijven: Onze chefs werken mee aan de ontwikkeling van de soepen van Campbell's, geven advies over de sauzen van Devos Lemmens, werken we ook recepten uit en nieuwe conceptideeƫn met deze producten, ontwikkelen nieuwe huishoudapparaten voor Domo, hebben we op drie jaar tijd alle Lunch Garden restaurants begeleid met nieuwe gerechten en kooktechnieken en zijn we volop bezig op het Afrikaanse continent.

kookeiland

Recepten

Kookeiland.be belicht heel mooi alle activiteiten die Kookeiland organiseert, maar is tegelijk een rijke bron van inspiratie. Je vindt er honderden recepten voor elke dag en een massa creaties voor meer feestelijke aangelegenheden.

Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share