Kookeiland.be maakt gebruik van cookies. Dit doen we om uw surfervaring op deze website aangenamer te maken. Meer info

Deze melding niet meer weergeven
Kookeiland
contact Tel 015/30.60.00

Of zoek op ingrediƫnten in huis en
stel zelf je recept samen.

Boeken

Stoemp boek Albert Verdeyen

StoempRecepten en verhalen uit de Brusselse keuken In dit boek verkent tv- en radiochef én Brusseleir Albert Verdeyen de wondere en smakelijke wereld van dé Brusselse culinaire klassieker bij uitstek: stoemp.

Met meer dan 45 smakelijke klassiekers én heel verrassende, nieuwe stoempgerechten van o.a Paul Van Himst, Peter Van Asbroeck, Guy Vanhengel, Guy Goethals, …

Stoemp is een verwijzing naar waar we vandaan komen, een uitdrukking van nostalgie naar onze kindertijd en een onschuld die we niet konden bewaren. Stoemp bevat de vele variëteiten die ons door de traditie zijn overgeleverd, maar is zeker geen ouderwetse klassieker. Stoemp is actueel door de vele aanpassingen geënt op onze huidige manier van leven en onze hedendaagse smaak, steeds nieuw en verrassend.

Albert Verdeyen vernieuwt dit aloude gerecht, geïnspireerd door het verleden en met respect voor de traditie. Door de bekende klassieker te bereiden in een verrassende combinatie met onverwachte ingrediënten, slaagt hij erin de natuurlijke rijkdom van stoemp helemaal tot zijn recht te laten komen.

Onze partners

  •  

icoon filmpje   Angels Share Angels Share