< Terug naar alle recepten

Varkensworst met een slaatje van witloof en appel

Varkensworst met een slaatje van witloof en appel

4 personen

Ingrediënten

  • 4 varkensworsten
  • 6 stronken witloof
  • 2 groene appels
  • 2 el honing
  • 4 el mayonaise
  • 10 g verse bieslook (fijngesneden)
  • 10 g verse peterselie (fijngesneden)
  • sap van een limoen
  • boter
  • peper en zout

Bereiding

  1. Snijd het witloof in fijne stukken. Schil de appels en snijd in kleine blokjes.
  2. Besprenkel met wat limoensap om de kleur mooi te behouden.
  3. Meng de mayonaise met de honing, bieslook en peterselie. Voeg deze toe aan de witloofsalade en meng goed. Kruid met wat peper en zout.
  4. Bak de worsten gaar in een pan met boter op een middelmatig vuur.
  5. Serveer met de witloofsalade.