Sportchefs - Wielrennen

DECEUNINCK-QUICK-STEP

Deceuninck – Quick-Step is een World Tour ploeg die in 2003 werd opgericht. De roots liggen in het Belgische Wevelgem. Deceuninck – Quick-Step heeft de afgelopen jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. Onder leiding van CEO Patrick Lefevere werd de ploeg een van de succesvolste ploegen uit de wielerhistorie.

De ploeg won sinds het ontstaan bijna 800 UCI-koersen, waaronder 19 Monumenten, 5 wereldtitels op de weg, 6 wereldtitels in de individuele tijdrit, 4 wereldtitels ploegentijdrit, 2 World Cups en een Olympische titel. In 2020 was Deceuninck - Quick-Step voor het negende jaar op rij het succesvolste team van het peloton met 39 zeges.

Onze SportChefs staan in voor de verzorging van de maaltijden en werken steeds met kwaliteitsvolle gekende producten tijdens deze belangrijke wedstrijden.

Of het nu tijdens Parijs-Nice, Tour de France of andere UCI World Tour wedstrijden zijn, onze SportChefs reizen steeds mee met een volledig uitgeruste kookwagen. Hierdoor zijn ze niet afhankelijk van de plaatselijke keuken van hotels en kan er flexibel ingespeeld worden op de noden en wensen van de renners en de ploeg.

Naast het dagelijkse ontbijt -, middagmaal, recuperatie- en avondmaaltijden voor de renners, verzorgen onze SportChefs eveneens de pers- en VIP’s die dagelijks mee komen genieten van het leven achter de schermen van deze wedstrijden met maaltijdpaketten.

Wines 2 Wales

De FNB Wines2Whales is ontstaan ​​uit de wens om een ​​driedaagse etappekoers van wereldklasse te creëren in de Westkaap van Zuid-Afrika. Sinds de start in 2009 zijn de drie evenementen, toepasselijk genoemd naar de wijnen van het gebied, een must-do evenement geworden op de mountainbikekalender met mountainbikers uit de verste uithoeken van het land en de wereld.

Bij deze driedaagse bouwen we één groot cateringdorp dat moet voldoen aan alle mogelijke culinaire wensen van de renners. Er worden meer dan 6000 maaltijden geserveerd in deze relatief korte periode. Ook hier is onze taak om de volledige foodcoördinatie en uitwerking ervan in goede banen te leiden.