Kookeiland foodtrucks

Kookeiland is een officiële Belgische Foodtruck bouwer die op maat van de klant op zoek gaat naar een perfecte vertaling van enerzijds het merk en anderzijds de meest renderende mobiele invulling ervan. Onze focus ligt vooral op het modulaire aspect en het flexibele gebruik van de beschikbare ruimte. 

Kookeiland kan eveneens de nodige ondersteuning bieden bij alle mobiele exploitaties. Onze foodtrailers zijn gemaakt om crews/klanten van 15 tot 1000 personen te voorzien van ontbijt, lunch, diner of power snack, …

Met onze foodtrailers zijn we zeer mobiel en kunnen we overal in België onze maaltijden serveren. Door al onze ervaring in de kookwereld zijn onze foodtrailers perfect in orde als het op hygiëne en veiligheid aankomt.

Kookeiland heeft veel ervaring in deze sector en houdt zich aan de strikte voedingsnormen die ons worden opgelegd. In een korte tijdspanne een groot aantal mensen bedienen is voor ons geen probleem.

Voordelen:

  • Mee denken en brainstormen met de klant
  • Vergunningsaanvragen
  • Logistieke opvolging
  • Aanbieden van een totaal service

Diensten

Foodtrailerbouwers

We zijn foodtrailerbouwers die op maat van de klant kooktrailers ontwerpen. We hebben 6 foodtrailers in volle actie, zijn exclusieve partner van het Deceuninck - Quick-Step Cycling team en doen alle promotie van het Belgische rund- en varkensvlees voor VLAM.

Events

We organiseren events op maat, kooklessen en kookdemo’s, livestream kooklessen, culinaire kinderkookkampen, kookreizen en tal van andere zaken

Culinaire consultant

We zijn culinaire consultant in tal van topsportsegmenten, zoals wielrennen, mountainbike, atletiek en voetbal.

Voordelen

Offertes op maat
Flexibel
Goeie prijs / kwaliteit
Culinaire know how